Tereza Bicanová


Objevte fascinující svět střevního mikrobiomu a podpořte imunitu svých dětí

 

Už jste slyšeli, že střevní mikrobiom je pro naše zdraví klíčový a je třeba ho podporovat?

Chcete se vyhnout zbytečným virózám a nemocem u dětí, ale nevíte, jak na to?

Naučte se o neviditelný svět mikroorganismů pečovat a podporovat ho.

Posviťte si na střevní mikrobiom u dětí již od narození.



Praktický workshop ti ukáže, jak jednoduše a snadno se můžeš o tento mikrosvět starat a tím zcela přirozeně podpořit imunitu svých dětí.


Podpoř zdraví

Zdraví začíná ve střevech. Sídlí zde až 80% našeho imunitního systému. Mikrobiom významně ovlivňuje nejen vstřebávání živin ale i naše emoce.

Pečuj o mikrobiom

správně tak, aby hrál na tvé straně. Vyhni se potravinám, které tvůj mikrobiom posouvají do nerovnováhy.

Neboj se fermentovat

Vypěstuj si svoje mikroorganismy doma. A ušetřené peníze za drahá probiotika z lékárny můžeš raději investovat do kvalitních potravin.

WORKSHOP
Střevní mikrobiom a fermentované potraviny pro děti

Během workshopu vám odhalíme: 

V praktické části se zaměříme na:

 

Co získáte?

Záznam celého workshopu – kdykoliv se můžete na přednášku a praktické ukázky znovu povídat.

Prezentace z přednášky o mikrobiomu ke stažení – nemusíte si dělat během přednášky poznámky

E-book ke stažení a vytištění s recepty na fermentované potraviny, které si v praxi ukážeme.

 

Záznam celého workshopu má 2,5 hodiny. 

 

Cena workshopu včetně všech materiálů:

890 Kč

Pokud máte k workshopu jakékoliv dotazy neváhejte nás kontaktovat na e-mail vyziva@terezabicanova.cz nebo přes messenger.

Kdo pro vás workshop připravil?

tereza bicanová

Jmenuji se Tereza Bicanová.

Vydala jsem se na cestu zdravým a spokojeným životem, když jsem si uvědomila, že mám zdraví své i celé rodiny ve svých rukách. S úctou přijímám sílu a jednoduchost v životě našich předků, kteří uměli žít v souladu s přírodními zákony. Ráda učím lidi vařit jednoduše a s lehkostí.

Jmenuji se Helena Brtnická.
 
Mou vášní, radostí a životním průvodcem jsou rostliny.
Ukážu vám, jak dary rostlin pěstovaných i volně rostoucích používat během celého roku nejen v kuchyni a jak si je uschovat pro období roku, kdy nerostou. 
Mou radostí je mj. i fermentování květů, rostlin a dalším potravin.